Beanie & Knits

Pedaran pondok:

Jinis Hat Hat: Beanie

Merk: Allsourcing

Fitur Fabirc: Biasa

Gaya: Jalur

Waktos pangiriman: 10-25 dinten damel

Desain: Desain khusus

Jenis bisnis: Pabrik

Sampel waktos: 3-5 dinten kanggo gaya umum

Kelompok Umur: Sawawa

Bahan: 100% Akrilik

Ukuran: 58cm atanapi ukuran khusus

Pola: Polos

Palayanan: OEM / ODM / Desain

Harga: Kompetitif

MOQ: 50PCS


Detil Produk

Tanda Produk

Beanie & Knit

Beanie & Knit (1)
Beanie & Knit (2)
Beanie & Knit (3)

Jalma-jalma sibuk nambihan jas kandel kana jasna. Ayeuna, asesoris haneut teu kedah dianggurkeun.

Sapertos topi wol, unggal usum jalma mésér Beanie, kusabab sirahna penting pisan pikeun tetep haneut. Sareng wol topi Beanie pantun sareng gelar praktis luhur pisan.

Budak awéwé leutik, nganggo topi baju haneut anu langkung luhur, sacara gembleng jalma katingalina seueur jangkung, sumanget ogé diangkat pisan.

Nganggo jaket tina warna polos langkung serius dina waktos biasa, cocog sareng serat wol topi rajutan, katingalina gaduh seueur semangat, katingalina teu pati fleksibel. Ngiringan modél rada asak, anggo cap wol MAO Qiu, katingalina seueur anu pikaresepeun, ngirangan pangaruh umur pikeun nambihan sénti.

Sareng ku seueur budak awéwé anu ngawarnaan rambut ayeuna-ayeuna, nganggo topi Knit tiasa ngabantosan anjeun dina waktos anu kagok nalika rambut hideung tumuh sateuacan tiasa dicelup. Rusiah nyarios, henteu gaduh waktos kanggo nyeuseuh rambut ka mojangna, nganggo topi Knit ogé tiasa nutupan cacadna.

Pondokna, usum salju kedah gaduh sababaraha warna kulit ngajajar, tiasa tetep haneut, indéks pantun wol luhur rajutan topi di gigir awak.

Kelir pikeun pilihan anjeun

Beanie & Knit (4)
Beanie & Knit (5)
Beanie & Knit (6)
Beanie & Knit (7)
Beanie & Knit (8)
Beanie & Knit (9)

Rincian Pengiriman

Beanie & Knit (10)

Profil Perusahaan

Saha Kami

SHANGHAI ALLSOURCING mangrupikeun pamasok sareng éksportir anu propésional sareng importir produk topi Knit, sareng asesoris hiburan, Kami ngabantosan palanggan pikeun sumber fashion Beanie di sadaya Cina di dieu.

Usaha perusahaan dimimitian ti 2006 ku sababaraha Simon sareng Karen, aranjeunna parantos damel di daérah ieu sakitar 15 taun parantos.

Naon Kami Nawiskeun

Allsourcing tiasa nyayogikeun garis lengkep pantun Beanie & Knit, kamampuan unik Allsourcing pikeun ngararancang sareng narjamahkeun tren mode sareng barang pikeun sadaya rekening pasar sareng poin harga ngamungkinkeun kami ngembangkeun pikeun rupa-rupa konsumén. Perusahaan gaduh sakitar langkung ti 500 pabrik parters. Ieu tiasa ngajantenkeun kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén ti sakumna dunya.

Poto Pabrik

Beanie & Knit (11)

Métode Pengiriman

Beanie & Knit (12)

Taros Kami

Telepon:  0086-13818566642

Wechat:  0086-13818566642

Email:  sales@allsourcing.cn; sharon@allsourcing.cn

Alamat: Jalan Huguang Wétan 89, Kacamatan Minhang, Shanghai, Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk