Selop & Slide

  • Slide Sandal slippers

    Slip Sendal sendal

    Ngaran produk: Pantun warna-warni Desain pangénggalna Sandal Unisex Nyetak Sendal Geser Laju Sareng Logo

    Titik Kuat: Nyaman, Kasual, Anti-selip, Ukuran US Standar, Ukuran tiasa dipilih.

    Bahan : Luhur: PVC + Outsole: PCU

    Nyetak: Percetakan UV kualitas saé

    Merk : Disesuaikan

    Logo : Debossed / Embossed dina outsole; Nyitak dina Insole / Strap

    Warna: Per pamundut pelanggan

    Ukuran : Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

    MOQ : 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

    Rincian Packing: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

    Anggo : Indoor / outdoor

    Beurat Kotor Tunggal: 0,560KG

    Anjog Waktos : 1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

  • Slide Sandal slippers

    Slip Sendal sendal

    Ngaran produk: Jual Panas Kualitas Tinggi Grosir slide slide set sendal slide

    Titik Kuat: Anti-licin, Gampang Ngagem, Bernapas, Berat Ringan, Waterpro

    Bahan : Luhur: PVC + Outsole: PCU

    Nyetak: Percetakan UV kualitas saé

    Merek : OEM

    Logo : Debossed / Embossed dina outsole; Nyitak dina Insole / Strap

    Warna: Per pamundut pelanggan

    Ukuran : Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

    MOQ : 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

    Rincian Packing: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

    Anggo : Indoor / outdoor

    Beurat Kotor Tunggal: 0,560KG

    Anjog Waktos : 1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

  • Slide Sandal slippers

    Slip Sendal sendal

    Nami Produk: Grosir online lalaki sendal slide pabrik china

    Titik Kuat: Anti-licin, Gagah, Garing-Garing, Gampang

    Bahan : Luhur: PVC + Outsole: PCU

    Nyetak: Nyetak UV uas tinggi

    Merk : Allsourcing

    Logo : Debossed / Embossed dina outsole; Nyitak dina Insole / Strap

    Warna : Tiasa dipénta

    Ukuran : Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

    MOQ : 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

    Rincian Packing: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

    Anggo : Indoor / outdoor

    Beurat Kotor Tunggal: 0,560KG

    Anjog Waktos : 1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

  • Slide Sandal slippers

    Slip Sendal sendal

    Nami Produk: Logo Custom Modis Pangénggalna Slip Pink Slide Sendal Kanggo Desain Anjeun Awéwé Awéwé Nude Beach Slipper

    Titik Kuat: Anti Bau, Anti licin, SOKONGAN ARKI, Paké-Hard

    Bahan : Luhur: PVC + Outsole: PCU

    Nyetak: Percetakan UV kualitas saé

    Merk : Allsourcing

    Logo : Debossed / Embossed dina outsole; Nyitak dina Insole / Strap

    Warna: Per pamundut pelanggan

    Ukuran : Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

    MOQ : 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

    Rincian Packing: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

    Anggo : Indoor / outdoor

    Beurat Kotor Tunggal: 0,560KG

    Anjog Waktos : 1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

  • Slide Sandal slippers

    Slip Sendal sendal

    Ngaran produk: borongan murah polos desain disesuaikan 3D layar cetak sandal, logo kustom man pu sendal slide, slide sublimasi kosong

    Titik Kuat: Anti Bau, Anti licin, Gagah Paké, Késang-Serep

    Bahan : Luhur: PVC + Outsole: PCU

    Nyetak: Percetakan UV Berkualitas Tinggi

    Merk : Allsourcing

    Logo : Debossed / Embossed dina outsole; Nyitak dina Insole / Strap

    Warna : Hideung & bodas atanapi khusus, Seueur warna tiasa dipilih

    Ukuran : Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

    MOQ : 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

    Rincian Packing: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

    Anggo : Indoor / outdoor

    Beurat Kotor Tunggal: 0,560KG

    Anjog Waktos : 1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

  • Slide Sandal	& Slipper

    Geser Sendal & Selip

    Ngaran produk: Sendal Geser Logo Khusus

    Titik Kuat: Nyaman, Kasual, Anti skid, Ukuran US Standar, Ukuran tiasa dipilih.

    Bahan: Luhur: PVC + Outsole: PCU

    Nyetak: Percetakan UV

    Waktos pangiriman: 10-25 dinten damel

    Merek: Disaluyukeun

    Jenis bisnis: Pabrik

    Sampel waktos: 3-5 dinten kanggo gaya umum

    Kelompok Umur: Sawawa

    Logo: Debossed / Embossed on outsole; Nyitak dina Insole / Strap

    Ukuran: Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

    Paking: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

    Harga: Kompetitif

    MOQ: 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

    Waktos prosés;1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

    Pamakéan: Indoor / outdoor