Slip Sendal sendal

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Jual Panas Kualitas Tinggi Grosir slide slide set sendal slide

Titik Kuat: Anti-licin, Gampang Ngagem, Bernapas, Berat Ringan, Waterpro

Bahan : Luhur: PVC + Outsole: PCU

Nyetak: Percetakan UV kualitas saé

Merek : OEM

Logo : Debossed / Embossed dina outsole; Nyitak dina Insole / Strap

Warna: Per pamundut pelanggan

Ukuran : Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

MOQ : 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

Rincian Packing: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

Anggo : Indoor / outdoor

Beurat Kotor Tunggal: 0,560KG

Anjog Waktos : 1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun


Detil Produk

Tanda Produk

Saha Kami

SHANGHAI KABEH  mangrupikeun pemasok sareng éksportir anu propésional sareng importir produk olahraga sareng asesoris hiburan, sareng produk otomasi Industrial, Kami ngabantosan palanggan pikeun sumber pikeun sadaya asesoris modél sareng produk Industri di sadayana Cina di dieu.

Naon Kami Nawiskeun

Allsourcing tiasa nyayogikeun aksésoris mode lengkep, kamampuan unik Allsourcing pikeun ngararancang sareng narjamahkeun tren sareng item mode pikeun sadaya akun pasar sareng poin harga ngamungkinkeun kami ngembangkeun pikeun sababaraha rupa konsumén. Perusahaan gaduh sakitar langkung ti 500 pabrik parters. Ieu tiasa ngajantenkeun kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén ti sakumna dunya.

Taros Kami

Telepon: 0086-13818566642

Wechat: 0086-13818566642

Email:    sales@allsourcing.cn; sharon@allsourcing.cn

Alamat: Huguang East Road 89, Minhang District, Shanghai, China.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami