Geser Sendal & Selip

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Sendal Geser Logo Khusus

Titik Kuat: Nyaman, Kasual, Anti skid, Ukuran US Standar, Ukuran tiasa dipilih.

Bahan: Luhur: PVC + Outsole: PCU

Nyetak: Percetakan UV

Waktos pangiriman: 10-25 dinten damel

Merek: Disaluyukeun

Jenis bisnis: Pabrik

Sampel waktos: 3-5 dinten kanggo gaya umum

Kelompok Umur: Sawawa

Logo: Debossed / Embossed on outsole; Nyitak dina Insole / Strap

Ukuran: Barudak 24-29 #, 30 # -35 #; Awéwé 36-41 #, Lalaki 42-48 #

Paking: Polybags, 1 polybag / Pair, 30 pasang / Box

Harga: Kompetitif

MOQ: 30 Pasangan / warna (Ukuran tiasa dipilih)

Waktos prosés;1-200 pasang 15 dinten; > 200 pasang, Kanggo didiskusikeun

Pamakéan: Indoor / outdoor


Detil Produk

Tanda Produk

Geser Sendal & Selip

Slipper & Slides Sandal (1)
Slipper & Slides Sandal (2)

Paribasa anu populér nyaéta yén sandal asalna ti jaman Meiji di Jepang. Sabenernamah sandal du asalna di India tadi. Nalika Dinasti Song Kidul zhi Zhou Fei, pejabat ti Guangxi, dao ngarékam dua jinis sandal kulit anu dianggo ku masarakat daérah: hiji handapeun kulit, sareng sirahna panjang inci kalayan tulang di tengahna, sareng jari-jari dijepit pikeun dijalankeun, sareng anu sanésna nganggo kulit silang beureum disimpen dina handapeun kulit ngalangkungan suku. Sareng bentuk sapatu selop kulit ieu sami sareng anu sami sareng suku Rohan. Zhou ogé ngajelaskeun sendal beureum anu diagem ku pribumi di India kidul, sami sareng anu diagem ku Luo Han dina lukisan.

Ngageser Téhnologi Luhur

Slipper & Slides Sandal (3)
Slipper & Slides Sandal (4)

Rincian bungkus

Slipper & Slides Sandal (5)
Slipper & Slides Sandal (6)
Slipper & Slides Sandal (7)
Beanie & Knit (10)

Profil Perusahaan

Saha Kami

SHANGHAI ALLSOURCING mangrupikeun pamasok sareng éksportir anu propésional sareng importir produk topi Fedora, sareng asesoris hiburan, Kami ngabantosan palanggan pikeun sumber topi Fedora di peuntas Cina di dieu.

Usaha perusahaan dimimitian ti 2006 ku sababaraha Simon sareng Karen, aranjeunna parantos damel di daérah ieu sakitar 15 taun parantos.

Naon Kami Nawiskeun

Allsourcing tiasa nyayogikeun topi pinuh ku topi Fedora pantun, kamampuan unik Allsourcing pikeun ngarancang sareng narjamahkeun tren sareng item mode pikeun sadaya akun pasar sareng poin harga ngamungkinkeun kami ngembangkeun pikeun rupa-rupa konsumén. Perusahaan gaduh sakitar langkung ti 500 pabrik parters. Ieu tiasa ngajantenkeun kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén ti sakumna dunya.

Poto Pabrik

Beanie & Knit (11)
Slipper & Slides Sandal (10)

Métode Pengiriman

Beanie & Knit (12)

Taros Kami

Telepon:  0086-13818566642

Wechat:  0086-13818566642

Email:  sales@allsourcing.cn; sharon@allsourcing.cn

Alamat: Jalan Huguang Wétan 89, Kacamatan Minhang, Shanghai, Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami