Naon cara anu paling saé pikeun nganggo topi anu rata

Éta hukum yén seueur budak awéwé resep topi anu rata, sabab kalayan nganggo éta, henteu paduli kumaha biasa anjeun, anjeun bakal dilabélan "fashionista". Janten patarosan na, naon anu pangsaéna pikeun ngagem gigir rata janten katingalina saé?

Naon topi anu rata-rata? Naon bentuk wajah anu cocog pikeun dianggo?
Pikeun budak awéwé, anu resep nganggo baju kasual, anjeun tiasa milih sababaraha topi warnana warnana warnana haneut, sareng nalika anjeun nganggona, éta bakal langkung kasual sareng amis dina cara anu sopan.

Pikeun budak awéwé anu langkung kapribadian, anjeun tiasa milih topi anu rata-rata sareng corétan pribadi, sareng anjeun tiasa milih sababaraha gaya desain lega, sareng nalika anjeun ngagemana, anjeun tiasa condong kana arah 30 derajat, janten bakal katingalina siga Be up to date geuwat.

Katresna anu resep pakean nétral tiasa milih topi anu rata-rata sareng héjo tentara sareng onta salaku warna utami, sahingga ngajantenkeun baju nétralna langkung gaya. Ilustrasi tina metode ngagem topi datar.
Karakteristik topi anu rata-rata nyaéta langkung lengkep. Nalika dipakena, éta bakal ngajantenkeun sadayana raheut langkung simetris. Upami anjeun nganggo topi sapinuhna, bagian luhur sirah bakal katingali rata, kaseueuranana rada luhur, nyaéta, gigirna aya di tengah-tengah dahi atanapi Dina posisi anu langkung luhur, nganggo topi datar di tukangeun sirah tukang sirah. Entong dianggo rapih sareng lancar.

Salaku tambahan, topi anu rata-rata tiasa dianggo henteu paduli payun, tukang, sisi, sareng bengkok. Pangaruh sacara umum sareng pangaruh dina sadaya arah langkung saé tibatan ujungna melengkung.
Naon bentukna rupi jas anu rata
Topi anu rata-rata henteu pikaresepeun teuing, janten gampang maén sareng gaya rambut saderhana, sareng éta kedah rada béngkok. Pakean ngarujuk kana asesoris anu dianggo pikeun cocog sareng papakéan. Éta biasana kalebet topi, sapatu, syal, sarung tangan, sareng barang-barang sanésna.


Waktos Post: Jul-27-2020