Naon cara anu paling saé nganggo topi baseball

Kadang-kadang, Upami anjeun mikir yén penampilan ganti baju luar anjeun saderhana teuing, anjeun tiasa nyiapkeun topi baseball dina gaya olahraga kasual. Éta bakal ngabantosan pisan dina gaya anjeun. Éta moal meryogikeun seueur objék alit kanggo ngahias, sareng topi baseball tiasa ngajantenkeun gaya anjeun kasual & Ganteng, tapi naon anu saé anu pangsaena kalayan topi baseball?

Topi baseball + surat baju haneut panjang warna-warni:
Gaun pameungpeuk warna-panjang serat ogé sportif, sareng éta sampurna nganggo topi baseball. Gowns kasual henteu nyababkeun bentrok visual sareng topi. Kombinasi kaos kaki tihang sareng sapatu kasual ogé cukup gaya. Nganggo kacamata hideung bahkan langkung ganteng.

Topi baseball + kaos oblong + rok hip:
Topi baseball sareng rok hip ogé tiasa nangtung nyalira. Kaos oblong warna solid santai kalayan rok hip kontras warna anu bénten sareng warna nonoman, dicampur sareng cocog sareng topi baseball,

Topi baseball + baju + jaket kardigan:
Kombinasi baju haneut sareng baju haneut kardigan pisan olahraga, masihan jalma raoseun raoseun sareng lincah. Integrasi topi baseball nambihan langkung seueur gaya.


Waktos Post: Jul-27-2020