Warta

  • Naon cara anu paling saé nganggo topi baseball

    Kadang-kadang, Upami anjeun mikir yén penampilan ganti baju luar anjeun saderhana teuing, anjeun tiasa nyiapkeun topi baseball dina gaya olahraga kasual. Éta bakal ngabantosan pisan dina gaya anjeun. Éta moal meryogikeun seueur objék alit kanggo ngahias, sareng topi baseball tiasa ngajantenkeun gaya anjeun kasual & Ganteng, tapi naon ...
    Maca deui
  • Naon cara anu paling saé pikeun nganggo topi anu rata

    Éta hukum yén seueur budak awéwé resep topi anu rata, sabab kalayan nganggo éta, henteu paduli kumaha biasa anjeun, anjeun bakal dilabélan "fashionista". Janten patarosan na, naon anu pangsaéna pikeun ngagem gigir rata janten katingalina saé? Naon topi anu rata-rata? Naon bentuk wajah anu cocog pikeun ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih lawon pikeun topi

    Mimiti hayu nyarioskeun ngeunaan kapas kapas Twill, aya sababaraha anu biasa dianggo. Biasana unggal lawon ngagaduhan jumlah benang sareng kapadetan. Jumlah benang ngarujuk kana kandel benang anyaman. Dénsitas: Éta mangrupikeun kontén étang benang per daérah hijian, umumna 4 inci pasagi. Langkung ageung angka répres ...
    Maca deui
  • Naon topi anu pangsaéna pikeun awéwé

    Pikeun outclothes, henteu masalah naon jinisna, ku topi mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngajantenkeun anjeun langsung anggun. Janten jinis topi naon anu anjeun tiasa gaduh? Pikeun awéwé anu resep dangdan, ieu mangrupikeun pilihan modis sareng henteu waktos, anu mangrupikeun pilihan anu wijaksana. Nanging, upami anjeun henteu terang seueur ngeunaan topi, variasina ...
    Maca deui
  • Asalna Fedora

    Legenda abad ka-19, film anu sami namina sami, ”pahlawan dina topi luhur, pilem fred astaire ngagem gambar topi Fedora sareng léngkah-léngkah jogét anu elegan mangaruhan produksi generasi pilem lagu sareng jogét, sareng integrasi topi luhur kana desain poster pilem anu ngagumkeun. T ...
    Maca deui
  • Asal-Usul Topi di Cina

    Dina usum salju, jalma sering nganggo topi pikeun nyegah tiis sareng haneut. Tapi nalika jalma mimiti nganggo topi, éta sanés tetep haneut, tapi dianggo salaku hiasan. Hat didamel di nagara urang mimiti pisan, idiom "tinggi-disada" "mahkota", "mahkota", ngarujuk kana ...
    Maca deui