Fedora Hat

Pedaran pondok:

Tipe Hat Usum: Fedora

Merk: Allsourcing

Fitur Fabirc: Biasa

Gaya: Gambar

Waktos pangiriman: 10-25 dinten damel

Desain: Desain khusus

Jenis bisnis: Pabrik

Sampel waktos: 3-5 dinten kanggo gaya umum

Kelompok Umur: Sawawa

Bahan: 100% Akrilik 100% Wol 100% papal dicitak

Ukuran: 58cm atanapi ukuran khusus

Pola: Polos

Palayanan: OEM / ODM / Desain

Harga: Kompetitif

MOQ: 50PCS per warna sareng gaya


Detil Produk

Tanda Produk

Fedora Hat

Fedora hat (1)
Fedora hat (2)
Fedora hat (3)

Dina abad ka-20, gaya topi mimiti robih sacara dramatis, sareng ampir unggal 10 taun saatos taun 1930-an, topi Fedora janten populér. Topi anu dirasa homburg Holmburg di taun 1930-an, topi jarami datar anu jarami taun 1940-an, kubah dirasa topi bowler taun 1950-an, topi jazz trilby 1960-an, sareng topi Fedora di 1980-an.

Topi ti satengah kadua abad ka-20 nepi ka abad ka-21, nyaéta dunya topi Fedora. Fitur panggedéna topi Fedora nyaéta bagian luhur topi ngagaduhan tanda lipatan bujur, kusabab lalaki nunjukkeun sopan, pikeun asup ka kamar pikeun ngaleupaskeun topi Fedora, tingali awéwé éta pikeun ngaleupaskeun topi Fedora, sirah panas pikeun dicandak pare tina topi Fedora, saatos tatangga angkat topi topi Fedora. Topi sibuk.

Fedora hat (4)
Fedora hat (5)
Fedora hat (6)
Fedora hat (7)
Fedora hat (8)

Rincian bungkus

Beanie & Knit (10)

Profil Perusahaan

Saha Kami

SHANGHAI ALLSOURCING mangrupikeun pamasok sareng éksportir anu propésional sareng importir produk topi Fedora, sareng asesoris hiburan, Kami ngabantosan palanggan pikeun sumber topi Fedora di peuntas Cina di dieu.

Usaha perusahaan dimimitian ti 2006 ku sababaraha Simon sareng Karen, aranjeunna parantos damel di daérah ieu sakitar 15 taun parantos.

Naon Kami Nawiskeun

Allsourcing tiasa nyayogikeun topi pinuh ku topi Fedora pantun, kamampuan unik Allsourcing pikeun ngarancang sareng narjamahkeun tren sareng item mode pikeun sadaya akun pasar sareng poin harga ngamungkinkeun kami ngembangkeun pikeun rupa-rupa konsumén. Perusahaan gaduh sakitar langkung ti 500 pabrik parters. Ieu tiasa ngajantenkeun kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén ti sakumna dunya.

Poto Pabrik

Beanie & Knit (11)

Métode Pengiriman

Beanie & Knit (12)

Taros Kami

Telepon:  0086-13818566642

Wechat:  0086-13818566642

Email:  sales@allsourcing.cn; sharon@allsourcing.cn

Alamat: Jalan Huguang Wétan 89, Kacamatan Minhang, Shanghai, Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk