Topéng raray katun

  • Cotton face masks

    Topéng raray katun

    Tempat Asalna: Shanghai, Cina

    Ngaran mérek: Allsourcing / OEM

    Ketik: Reusable, Cycling, Anti-smog, dust-proof

    Fungsi: PM2.5, Tiis, lebu, alergi sari

    Warna: Opsional

    Ukuran: Dewasa 23 * 14cm, Budak 20 * 12cm

    Cocog: Dewasa & Budak

    Bahan: katun 100%, katun poliéster

    Fitur: Ngambekan, Nyaman, Kulit ramah.

    Beurat bersih: 23-25g / pcs

    Kamampuhan Suplai: 3000pcs per dinten PM2.5 Kapas anti aze wajah masker sungut pabrik

  • Cotton face masks

    Topéng raray katun

    Nami: Topéng raray katun

    Bahan: Katun atanapi Kustomisasi

    Tempat Asalna: Shanghai, Cina

    Ngaran mérek: Allsourcing / OEM

    Ketik: Reusable, Cycling, Anti-smog, dust-proof

    Fungsi: Anti Polusi, Debu, PM2.5, Smog, Fog, Pollen DLL

    Warna: Hideung atanapi sakumaha pamundut pelanggan

    Ukuran: Dewasa 23 * 14cm, Budak 20 * 12cm

    Cocog: Dewasa & Budak

    Bahan: katun 100%, katun poliéster

    Fitur: Ngambekan, Nyaman, Kulit ramah.

    Beurat bersih: 20g / PCS

    Kalungguhan waktos: 5-15 dinten

    Kamampuhan Suplai: 3000pcs per dinten PM2.5 Kapas anti aze wajah masker sungut pabrik