Taros Kami

SHANGHAI ALLSOURCING INDUSTRIAL CO., LTD.

Alamat

Jalan Huguang Wétan 89, Kacamatan Minhang, Shanghai, Cina

Telepon

0086-13651685281

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami