Baseball Cap

Pedaran pondok:

Jenis topi: Topi Baseball

Merk: Allsourcing

Gaya panel: 5 & 6 Panel

Gaya: Jalur

Waktos pangiriman: 10-25 dinten damel

Desain: Desain khusus

Jenis bisnis: Pabrik

Sampel waktos: 3-5 dinten kanggo gaya umum

Kelompok Umur: Barudak, Sawawa

Bahan: Katun Twill / 100% Poliéster / Akrilik / TC

Ukuran: 58cm atanapi ukuran khusus

Pola: Polos

Palayanan: OEM / ODM / Desain

Harga: Kompetitif

MOQ: 50PCS


Detil Produk

Tanda Produk

Baseball Cap

Baseball cap (2)
Baseball cap (3)

Topi baseball loba dipaké ku jalma-jalma ti sakumna kecap, henteu ngan ukur Kids resep topi baseball, tapi ogé jalma déwasa resep nganggo topi baseball, nganggo topi baseball ieu tiasa ngajantenkeun jalma siga anu bersinar nalika témbok di luar.

Topi baseball mimitina henteu ditampi dina kahirupan masarakat sareng dianggap éksklusif pikeun atlit. Dina 1839, pertandingan baseball munggaran anu diayakeun di Gupas, New York. Dina 1860, pamaén baseball profesional mimiti muncul di Amérika Serikat. Di 1871, Amérika Serikat ngadegkeun Organisasi Pamaén Baseball Profesional Nasional; dina 1876, organisasi éta dijantenkeun Federasi Baseball Amérika. Organisasi baseball propésional anu sanés didirikeun taun 1881, teras Féderasi Baseball Profesional Nasional. Dina taun 1884, kajawaraan anu munggaran antara dua organisasi diayakeun, nyaéta World Series of baseball. Saatos éta, di 1910, harita-Présidén William Howard Taft (william howard taft) sacara resmi nyatujuan baseball salaku "bal nasional" Amérika Serikat

Struktur Baseball Cap

Baseball cap (4)

Panutupanana Deui

Baseball cap (5)

Bungkus & Rincian Pangiriman

Baseball cap (6)
Beanie & Knit (10)
Baseball cap (8)
Baseball cap (9)
Baseball cap (10)
Baseball cap (11)

Profil Perusahaan

Saha Kami

SHANGHAI ALLSOURCING mangrupikeun pamasok sareng éksportir anu propésional sareng importir produk topi Baseball, sareng asesoris hiburan, Kami ngabantosan palanggan pikeun sumber topi baseball mode di sadayana Cina di dieu.

Usaha perusahaan dimimitian ti 2006 ku sababaraha Simon sareng Karen, aranjeunna parantos damel di daérah ieu sakitar 15 taun parantos.

Naon Kami Nawiskeun

Allsourcing tiasa nyayogikeun sapinuhna topi baseball mode, kamampuan unik Allsourcing pikeun ngarancang sareng narjamahkeun tren sareng item mode pikeun sadaya akun pasar sareng poin harga ngamungkinkeun kami ngembangkeun pikeun sababaraha rupa konsumén. Perusahaan gaduh sakitar langkung ti 500 pabrik parters. Ieu tiasa ngajantenkeun kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén ti sakumna dunya.

Poto Pabrik

Beanie & Knit (11)

Métode Pengiriman

Beanie & Knit (12)

Taros Kami

Telepon:  0086-13818566642

Wechat:  0086-13818566642

Email:  sales@allsourcing.cn; sharon@allsourcing.cn

Alamat: Jalan Huguang Wétan 89, Kacamatan Minhang, Shanghai, Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami