Tentang Kami

SHANGHAI ALLSOURCING INDUSTRIAL CO., LTD.

Saha Kami

SHANGHAI KABEH  mangrupikeun pemasok sareng éksportir anu propésional sareng importir produk olahraga sareng asesoris hiburan, sareng produk otomasi Industrial, Kami ngabantosan palanggan pikeun sumber pikeun sadaya asesoris modél sareng produk Industri di sadayana Cina di dieu.

Naon Kami Nawiskeun

Allsourcing tiasa nyayogikeun aksésoris mode lengkep, kamampuan unik Allsourcing pikeun ngararancang sareng narjamahkeun tren sareng item mode pikeun sadaya akun pasar sareng poin harga ngamungkinkeun kami ngembangkeun pikeun sababaraha rupa konsumén. Perusahaan gaduh sakitar langkung ti 500 pabrik parters. Ieu tiasa ngajantenkeun kami gaduh kamampuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén ti sakumna dunya.

Taros Kami

Telepon: 0086-13818566642

Wechat: 0086-13818566642

Email:    sales@allsourcing.cnsharon@allsourcing.cn

Alamat: Huguang East Road 89, Minhang District, Shanghai, China

Shanghai Allsourcing mangrupikeun perusahaan profesional anu ngahijikeun desain, pabrik sareng penjualan topi sareng asesoris sanésna sareng pabrik urang sorangan anu didirikeun taun 2006 di Shanghai. Kami ahli dina sagala jinis topi, ogé sababaraha asesoris headwear. Kami ogé tiasa nawiskeun anjeun seueur produk sanés dumasar kana desain sareng karya seni anjeun nyalira. Pikeun unggal urutan, urang ngontrol kualitas sacara serius tina milih bahan, nyetak, ngaput, ngepak dugi ka pangiriman akhir. Filsafat: Mitra pangsaéna ngagambarkeun hubungan kapercayaan sareng hormat ku silih kauntungan, ngarah hasil anu langkung suksés. Pernyataan Misi: Salawasna ngaleuwihan ekspektasi konsumén; Ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén; Berorientasi konsumén; Harga kalapa; Kajujuran sareng integritas; Pangiriman tepat waktu; Nyayogikeun produk kualitas luhur. Upami anjeun milari pasangan kerja sama anu mumpuni, hubungi kami waé. Kami janji kerjasama pinuh dina réspon 24 jam, produk kualitas beredar dina harga kalapa, sareng jadwal produksi pikeun minuhan rencana pamasaran anjeun. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan kami, kami nampi pisan anjeun pikeun nganjang kana halaman wéb kami. Kami bakal resep ngadangukeun anjeun, sareng bakal langkung ti senang ngabantosan kabutuhan anjeun